Making ice to prevent shutdown of Suzuki Impulse cars

11/08/2017 18 đã xem

Do you often forget to put your foot on the anti-tilt when you are on the road? It is very dangerous if you turn left at a fast speed, you will most likely have a serious accident due to the horizontal support foot in contact with the road surface. Equip your car with an anti-stop kick device to help you always stay in the state of having your anti-tilt foot removed when driving on the road. 

che-da-chong-tat-may-suzuki-impulse

The car will start normally after you have pushed the anti-tilt foot up.

Suzuki Impulse là dòng xe được cải tiến về kiểu dáng và công nghệ hiện đại thế nhưng lại không trang bị chế độ đá chống tắt máy như người anh em thế hệ trước đó là Suzuki Hayate . Một thiết bị không thể thiếu cho những ai hay quên gạt chân chống nghiêng khi lưu thông xe trên đường mà nhà sản xuất đã bỏ qua và chủ nhân của chiếc xe đã phải tìm đến cửa hàng Hoàng Trí để trang bị cho xế yêu của mình thiết bị đá chống tắt máy để không phải xảy ra những sự cố đáng tiếc gây nguy hiểm đến sức khoẻ cho mình .

The principle of operation of the anti-stop kick device will not allow you to start the car if you do not push the anti-tilt foot up and vice versa, the device will help you start the car easily and drive safely. when traveling on the road and at the same time always keep you in a state of rocking against an upward tilt. 

Please watch the Video clip Making anti-shutdown stone for Suzuki Impulse at Hoang Tri store:

Bài viết liên quan